Over ons

Over ons

Twee gerenommeerde bouwbedrijven uit omgeving Oss – ‘s-Hertogenbosch hebben de handen ineengeslagen: zo is BOSS Bouw ontstaan. Onze visie op het huidige vastgoed resulteert in nieuw leven voor prachtige projecten.

Onze expertise, kennis en jarenlange ervaring op het gebied van aannemer- en bouwactiviteiten hebben ertoe geleid dat wij ons zijn gaan specialiseren in het duurzame transformatieproces van herontwikkeling en behoud. BOSS Bouw is een betrouwbare bouwpartner met aan boord ervaren bouw- en vastgoedondernemers. Wij staan garant voor kwalitatief ontwikkelen, bouwen en transformeren. Wij letten scherp op het effect van onze activiteiten op mens en milieu: BOSS Bouw heeft oog voor de omgeving.

Pasfotos_Richard

Ing. Richard G.H. van Heertum
Directeur
r.vanheertum@bossbouw.certitudo.nl
t 06 207 077 83

“Al in de schoolbanken wist ik dat mijn toekomst in de bouw lag. Als algemeen directeur van Hoogheide Bouw stuur ik uiteenlopende projecten op het gebied van utiliteitsbouw, onderhoud, schilderwerken, renovatie en woningbouw aan. We zijn een fullservice bouwbedrijf. Transformatieprojecten pakken we – Van Oort Bouw & Onderhoud en Hoogheide Bouw – al jaren gezamenlijk aan. Boss Bouw is de uitkomst, duurzame transformatieprojecten staan centraal.”

Maik G.A. van Oort
Directeur
m.vanoort@bossbouw.certitudo.nl
t 06 516 594 67

“Bouwen zit in mijn DNA. Thuis hadden we een aannemersbedrijf. Ik ben ruim tien jaar geleden Van Oort Bouw & Onderhoud en HB Oss gestart. Wij zijn uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf dat zich bezig houdt met alle bouwgerelateerde werkzaamheden. Van nieuwbouw tot renovatie. De laatste jaren zijn wij ons gaan specialiseren in transformatieprojecten en duurzaam bouwen. Wij werkten al lange tijd samen met Hoogheide Bouw: Boss Bouw was dus een logisch stap in onze samenwerking.”

Facebook

LinkedId